Вітаємо, колеги!

Апробація підручника- це своєрідне випробування на якість і сучасність навчальних матеріалів для шкіл. Учитель може виявити бажання апробувати підручник певного автора/авторського колективу, отримати матеріали від видавництва для навчального процесу.

Апробація підручників здійснюється згідно інструктивно-методичних матеріалів МОН (наказ № 105-аг від 15.08.2024 "Про затвердження інструктивно-методичних рекомендацій щодо проведення апробації навчальної літератури для закладів загальної середньої освіти у 2024/2025 н.р." доступний за покликанням https://uied.org.ua/aprobacziya/instruktyvno-metodychni-materialy/). Наприкінці апробації вчителі, а також батьки надають відгуки та пропозиції щодо підручника. Апробація зараховується як курси підвищення кваліфікації (деталі тут: сайт МОН).

Алгоритм дій для педагогів, які виявили бажання апробовувати підручники видавництва "Методика Паблішинг" у 2024/2025 н.р.:

1. Ознайомитися з апробаційними навчальними матеріалами видавництва можна тут: https://metodika.ua/blog/news/aprobaciya-pidruchnikiv-dlya-8-klasu-nush

2. Надіслати до видавництву інформацію про вибраний підручник, і орієнтовну кількість учнів які будуть приймати участь у апробації, контактну інформацію про відповідальну особу по апробації заповнивши форму https://forms.gle/Cm9NNVzqfD3QWSKj6 ;

3. Роздрукувати, заповнити і передати дирекції школи відповідні заяви (завантажити зразки заяв можна тут https://cutt.ly/webw3Rob);

4. Зареєструватися на платформі ВШО під категорією "Вчитель".

5. Підготувати висновки (відгуки та пропозиції) щодо якості апробованих підручників. зразки документів і порядок подач і тут https: https://uied.org.ua/aprobacziya/instruktyvno-metodychni-materialy/.

Якщо виникають питання, пишіть, телефонуйте.

Контакти: Лариса Єгорова (дзвінки та листування он-лайн) - Viber, WhatsApp, Telegram: +38 050 3123515 Eлектронна адреса: larysa.yegorova@metodika.ua

Олександр Жулябін (стосовно документації та угод) - +38 0504692524

Електронна адреса видавництва: metodika.publishing2019@gmail.com

Телефон.: +38 050 3530434

1.«Німецька мова (4-й рік навчання)» підручник для 8 класу закладів загальної середньої освіти (з аудіосупроводом). (Частина 1) авт. Басай Н. П., Шелгунова Н. В. («Схвалено для використання в освітньому процесі». Протокол № 7 експертної комісії з іноземних мов від 03.07.2024 р., Каталог № 3.0400-2024).

ФРАГМЕНТ ПІДРУЧНИКА ДЛЯ ОЗНАЙОМЛЕННЯ:

https://bit.ly/Deutsch_8_Bassai_Shelhunova 

https://bit.ly/Deutsch_8_Bassai_Shelhunova

2.«Англійська мова (4-й рік навчання)» підручник для 8 класу закладів загальної середньої освіти (з аудіосупроводом). (Частина 1), авт. Бондар Т. І. («Схвалено для використання в освітньому процесі». Протокол № 7 експертної комісії з іноземних мов від 03.07.2024 р., Каталог № 3.0396-2024).

ФРАГМЕНТ ПІДРУЧНИКА ДЛЯ ОЗНАЙОМЛЕННЯ:

 https://bit.ly/English_8_year4_Bonbar 

В рамках інноваційного освітнього проекту Всеукраїнського рівня за темою «Розроблення і впровадження навчально-методичного забезпечення для закладів загальної середньої освіти в умовах реалізації Державного стандарту базової середньої освіти» видавництво «Методика Паблішинг» представляє для апробації навчальні матеріали підручника з англійської мови для 8 класу (4 -й рік навчання, друга іноземна мова) класу ( English with Bloggers» (автор: Тамара Бондар) створений у співпраці з видавництвом “Delta Publishing”, Великобританія) як пілотний проект до використання учнями та вчителями в загальноосвітніх школах України .

Навчально-методичний комплект складаються з підручника, робочого зошита, методичного посібника для вчителя, аудіо та відеоматеріалів, календарно-тематичне планування та мультимедійного додатку і повністю відповідає вимогам “Типової освітньої програми для закладів загальної середньої освіти” (затверджено МОН України 19.02.2021 №235) та модельної навчальної програми «Іноземна мова 5-9 класи» для закладів загальної середньої освіти (автори: Редько В. Г., Шаленко О. П., Сотникова С. І., Коваленко О. Я., Коропецька І. Б., Якоб О. М., Самойлюкевич І. В., Добра О. М., Кіор Т. М., «Рекомендовано Міністерством освіти і науки України» (наказ Міністерства освіти і науки України від 12.07.2021 №795).

Сучасний контент, чудове виконання, якісна мультимедійна підтримка і е-додаток роблять цей підручник чудовим інструментом у навчальному процесі. Дозволить досягти успіхів у навчанні.

Електронна версія представлених матеріалів містить 2 теми підручника аудіо та відеоматеріали, у-додаток).

У разі зацікавленості і вибору школою у якості апробації прохання надіслати листа, або зателефонувати для оперативного вирішення всіх організаційних питань. Видавництво.

3.«Французька мова (4-й рік навчання)» підручник для 8 класу закладів загальної середньої освіти (з аудіосупроводом), авт. Клименко Ю. М. («Схвалено для використання в освітньому процесі». Протокол № 7 експертної комісії з іноземних мов від 03.07.2024 р., Каталог № 3.0401-2024).

ФРАГМЕНТ ПІДРУЧНИКА ДЛЯ ОЗНАЙОМЛЕННЯ:

https://bit.ly/YuriyKlymenko_Francais_8

Товар додано до списку

Працюючи з цим сайтом, ви даєте свою згоду на використання cookie-файлів сервісів Google. Це необхідно для нормального функціонування сайту, показу цільової реклами та аналізу трафіку. Статистика використання сайту відправляється в Google Детальніше